Entente des Associations Francophones


Cercle Français de Rotterdam


Beschrijving : De Cercle Français de Rotterdam is een informele groepering (zonder rechtspersoonlijkheid) die al bijna vijftig jaar in Rotterdam bestaat en momenteel zo'n veertig leden telt. Oorspronkelijk opgericht door managers van Franse bedrijven waarvan de dochterondernemingen zijn gevestigd in de regio Rotterdam, heeft de Circle sindsdien zijn publiek verbreed en staat open voor elke manager of senior executive van een Nederlands bedrijf dat nauwe banden heeft met Frankrijk., Of van een Frans bedrijf in de regio. Nederland, evenals aan elke persoon met een duidelijke interesse in Frans-Nederlandse economische en / of culturele betrekkingen.
Le Cercle heeft tot doel het Frans-Nederlandse bedrijfsleven in de regio Rotterdam en de Randstad bij elkaar te brengen en te animeren, met name met de steun van de Franse Ambassade in Den Haag. De gesproken taal is Frans.

Activiteiten :
Bijeenkomsten die open staan ​​voor leden van de informele kring en hun "introduceert", met name in de vorm van driemaandelijkse diners, waarvoor sprekers met verschillende professionele achtergronden worden uitgenodigd, voor een snelle presentatie van hun bedrijf, hun activiteiten en professionele ervaringen of onderwerpen actueel.

Status : Informele kring

Adres : Molenlaan 30, 3055 EL Rotterdam
Email : philippe.perret@pp-consultant.nl

Bureau :